Chatflot AI assistent

Voor Conversieoptimalisatie

Optimaliseer je conversies met de
AI assistent van Chatflot.

  1. Home
  2. Conversieoptimalisatie
Bereikbaar voor je klanten

Realtime productinformatie

Chatflot biedt klanten directe toegang tot productdetails en informatie. Wanneer een klant vragen heeft over een product, kan de chatbot specifieke kenmerken, reviews of de voorraadstatus delen zonder dat de klant zelf hoeft te zoeken. Dit zorgt voor een snellere beslissing en een betere ervaring tijdens het aankoopproces.

Aanbevelingen op maat

Automatische aanbevelingen

Chatflot biedt intelligente aanbevelingen gebaseerd op de veelgestelde vragen van klanten. Wanneer een klant bijvoorbeeld een vraag stelt over verzending, kan de chatbot direct de verzendopties en -kosten verstrekken. Deze gerichte antwoorden helpen om twijfels weg te nemen en de kans op een aankoop te vergroten.

Gespreksanalyse

Begeleide zelfhulp

Met de geïntegreerde zelfhulpfunctie van Chatflot kunnen klanten zelfstandig antwoorden vinden op veelvoorkomende vragen. De chatbot navigeert gebruikers door een reeks opties en antwoorden, waardoor klanten sneller hulp krijgen zonder menselijke tussenkomst. Dit vermindert frictie tijdens het winkelproces en stimuleert klanten om door te gaan met hun aankoop.

Onze voordelen

Gebruik Chatflot om je conversie te verhogen

Ben je klaar om meer uit je website te halen? Probeer Chatflot nu gratis voor 14 dagen en ontdek hoe onze AI-chatbot jouw conversiepercentages kan helpen verbeteren. Geen betaalgegevens nodig. Verbeter jouw klantinteractie en begin met het vergroten van je omzet vandaag nog!

Interactieve product vergelijkingen

"Wat is het verschil tussen product A en B?" de AI-assistent geeft een heldere vergelijking. Dit helpt klanten om een weloverwogen keuze te maken.

Help klanten snel en gericht

Met Chatflot AI kun je klanten direct en effectief ondersteunen. Of het nu gaat om productvragen, verzendopties of het vinden van de juiste informatie.

Naadloze klantbegeleiding

Conversieoptimalisatie draait om het verminderen van obstakels in het klanttraject. Met Chatflot zorg je ervoor dat klanten tijdens hun bezoek direct hulp krijgen.

Get started today

Ready for the AI ​​revolution?
Free 14-day trial.

Experience the ease of automation, the power of analytics and the impact of seamless integration. Your journey starts now!